Compunere special cu tema diferita de cele obisnuite max 10 randuri


Răspuns: 1
Voi aborda tema alegerii carierilor.


Cariera, placere sau nu?


Am observat ca in ultimul rand multi dintre oamenii care lucreaza isi abandoneaza locul de munca sau sunt dati afara. Voi lua fiecare caz in parte si il voi analiza putin.

Unii oameni isi abandoneaza locul de munca datorita faptului ca nu simt nicio satisfactie, nicio atragere asupra a ceea ce fac, lucreaza ca niste robotei fara a simti gustul placut al carierei dupa care o abandoneaza.
Altii sunt dati afara fie datorita lenei de a munca, fie datorita neseriozitatii sau pur si simplu, din nerespectarea regulamentului.

Aceste lucruri pot fi schimbate foarte usor anume prin alegerea unei cariere care sa te satisfaca nu doar financiar cat si sufleteste. O cariera, daca e facuta din placere devine una mult mai benefica si valoroasa decat una care e facuta doar din pricina unui salar mai mare. Desigur, pentru a descoperi ce doresti sa faci cu adevarat este nevoie de timp dar toate se rezolva.

Deci, ca final as vrea sa spun ca ceea ce numim noi cariera este o cariera cu adevarat doar atunci cand simti placerea de a o face si simti ca esti croit pentru ea.