O compunere cu planuri pentru urmatoarea vacanta in engleza cu traducere in romana


Răspuns: 1
How nice is to go to school almost a year and to rest for three months, especially when you're a teenager and have a lot of plans to realise.
I am found of photography and summer holiday is a good time for me to take epic photos, thus, to edit them. I can also learn more about Geography, study English thorough, help my grandparents with their chores, play football and other engaging games.
As a child, I haven't so many plans, just to spend a beautiful vacation, to have funny, happy memories in my life book.Cât de bine este să mergi la școală aproape un an și să te odihnești trei luni de zile, îndeosebi atunci când ești adolescent și ai o mulțime de planuri de realizat.Sunt pasionat (ă) de fotografie și vacanța de vară este un timp tocmai potrivit pentru a face poze originale, inspirate, prin urmare pentru a le edita.De asemenea, am oportunitatea de a învăța mai multe din domeniul geografiei, de a studia engleza aprofundat, de a-mi ajuta bunicii cu treburile casnice, gospodărești, de a juca fotbal și alte jocuri interesante.Fiind un copil, nu am prea multe planuri, doar să-mi petrec frumos vacanța și să am momente amuzante, fericite în cartea vieții.